Fredag 17 maj kl 20.00

Rasmus er cand. mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har under og efter studietiden fået undervisning af nogle af Danmarks bedste pianister som Esben Just og Pojken Flensborg. Udover at have enorm stor kærlighed til blues, boogie-woogie, rock’n’roll er han aktiv som musiker i forskellige projekter, fra revy og musicals til festmusik, højskolesangaftener og meget mere

ONSDAG 1 MAJ

Vil det glæde os at se jer til en spontan Jazzaften, hvor vi fejrer Arbejdernes Kampdag med live Jazzkoncert  ogserberer en lille platte med brød, fisk, kød og ost

 

St Bededagsferien 2024 fredag 26 april

Mildones

Ken Nielsen & Lars Sørensen
"Pop'n'Roll og fællessang" fra Shubidua til Pink floyd og fra Garth Brooks til AC/DC.

Mildones

Koncerter 2024

Køkkenfest

Lørdag 20 april

Gæste DJ fra Berlin

Kalles World Tour 29 marts

Onemanshow i verdensklasse.
“I starten af vores forhold sagde min kone altid til mig:
“Kalle du har store nødder, men små ambitioner” men desto ældre jeg bliver, kan jeg mærke, at mine nødder skrumper og mine ambitioner stiger. NU vil jeg redde hele verden.” citat Kalle Mathiesen.
Kalle Mathiesen er på verdensturné og vil skabe en revolution, der skal redde planeten. Kalle er kendt fra Ramasjang og radioprogrammet Weekendsax på Radio24syv, hvor han mixede musikgenrer for at rykke musikkens grænser. Men kan musik flytte grænser og kan en trommeslager tillade sig at stille spørgsmål om meningen med, at vi er her?
”Kalles World Tour” er et one-man-show der er har indtil videre været i det meste af Europa, Brasilien og Australien for at hylde improvisation og skabe forandringer gennem humor og trommer. På scenen blander Kalle trommer og komedie under genren Drumedy. ”Jeg blander musikgenrer og viser, hvad der kan ske, når man tør tænke anderledes,” siger Kalle.
Kalle er performer og diplomuddannet med trommer som hovedfag ved Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Morten & Mette 30 marts

Den rutinerede duo byder denne aften på en charmerende blanding af blues, country, rock´n roll, amerikansk folk og enkelte danske sange. Musikken leveres med spilleglæde, og krydres med små musikalske anekdoter og en enkelt vits undervejs. En aften i selskab med Duo Morten & Mette byder på god, varieret, stemningsfuld, musikalsk underholdning. Morten er forsanger og spiller akustisk og elektrisk guitar. Mette spiller bas og synger kor.

Kom glad og tag del i festlighederne

Dobbelt arrangement 2 februar

Intimkoncert på Molevitten

 
Tom Nagel spiller denne aften numre fra sit store bagkatalog af egne sange. Enkelte tidligere indspillet (på LP!) men hovedparten ellers kun opført live i forskellige sammenhænge. De spænder fra fabulerende sange som "Mosen brænder" og "Billedfiskeren" til mere politiske som "Velkommen til den frie verden" og "Vi bor på en ø" (bromodstandsssangen) og den rene røverhistorie i "Bølgerne ruller".
..............................................................
 
Li Lo Tournesol (Flæng)
En jazzy sanglærke, skrigeskinke og sangsild som elsker at skrue på sin stemme i det mangfoldige musikliv på Samsø. Music is LOVE! Jeg glæder mig over det nye musiksamarbejde med Martin Willer.
...............................................................
 
Martin Willer spiller sydamerikansk instrumental musik på akustisk guitar. Repertoiret består af egne arrangementer af smukke, men melankolske og vemodige melodier fra de sidste ca. 100 år. De kendetegnes ved ofte at lyde bekendte, men så kommer der lige en tone, eller harmoni der ikke var ventet. Ligesom når Brazilien spiller fodbold. Det er smukt og samtidigt lidt frækt.
Du kan høre Martins musik her: https://youtube.com/playlist?list=PLt22T--YzzwOIDw7tt9f0ySF--3-lC7Up&si=WjfJ9HfwSOhsY5WR

Dobbelt arrangement 12 januar kl. 20 entre 50,.- for begge arangementer

Sange fra revet.
Søren Nielsen - Jørgen Storm Mahler - Kim Frandsen
Det er efterhånden en del år siden der har lydt nyt fra revet, men det betyder ikke at ”sange fra revet” er gået i hi, tvært imod; der er blevet skrevet sange i en lind strøm.
For et par år siden bestemte Jørgen og Søren at puste nyt liv i de nye sange, og fik hurtigt Kim koblet på, men….. som så meget andet blev vi ramt af Corona og almindelig tænders forbistring, som følger naturligt med et liv i 60erne, men nu er vi endelig klar.
”Sange fra revet” anno 2004, udspringer af et teksttungt univers, som bliver modsagt af en musikalsk lethed, fokuserende på kærlighedens mange aspekter; den berusende forelskelse, den heftige deroute, de forkerte valg, men viser også veje mod et bedre liv.
”Sange fra revet” bliver fremført af Jørgen storm (elektrisk og akk. guitar, samt vokal), Kim Frandsen (keyboard, horn, ukulele, div. Basser, samt vokal), og Søren Nielsen (akk. guitar, og vokal). Alle tekster og melodier er Sørens ansvar.
Så har du lyst til en musikalsk rejse, der rummer tung blues, nordisk folketone, middelalderklange, horn og strenge i et uforudsigeligt mix, samt trimmede vokalarrangementer, så ryst vinterdepressionen af dig og duk op på ”Molevitten” i ballen 12. januar kl. 20.

Kom til koncert på Molevitten

Molevitten er mere end bare en restaurant - vi er også vært for live-koncerter med lokale og udenøs kunstnere. Det er den perfekte mulighed for at nyde en god middag, et glas vin eller cocktail og høre nogle fantastiske musikalske optrædener.

Entré varierer fra kunstner til kunstner

Husk at bestille plads i god tid.

Velkommen til!